Conte: „A Liverpool egy kiváló együttes”

Antonio Conte, a Chelsea olasz menedzsere a Liverpool elleni mérkőzés előtt úgy gondolja, hogy ellenfele jelenleg nincsen formában, de nem kell nekik jelentős változás ahhoz, hogy javítsanak korábbi eredményeiken.

A Liverpool vezetőjére, Jürgen Kloppra azonban már nagy nyomás nehezedik, ugyanis utolsó 8 mérkőzéséből csupán csak egyet tudott megnyerni, a Plymouth elleni FA kupa visszavágót 1-0-ra.

„A Liverpool jól kezdte a szezont, és szépen játszottak. Az utóbbi idők formáját látva is azt mondom az az igazi arca a csapatnak. A mostani időszakon tovább kell lépniük. Ha elveszítesz egy meccset, elkezdesz gondolkozni, de felesleges. Csak dolgozni kell tovább, és le lehet küzdeni ezeket a negatív időszakokat.” – nyilatkozta Conte.

Amikor a Chelsea jó formájáról kérdezték Conte annyit mondott, a Juventusnál is megtalálták az egyensúlyt, de ez csak sok munka után jött el, így 5-6 hónap alatt, mióta a Chelsea vezetőjeként tevékenykedik, nem kell csodát várni, mert a későbbiekben még ennél is jobb lesz a csapata.

A Chelsea kedd este 21:00-kor kezdi bajnoki mérkőzését a Liverpool otthonában.

Attachment

×