Cole: „Hazard lehet a Chelsea történetének legjobb játékosa.”

A Chelsea egykori játékosa, Joe Cole szerint Hazardnak helye van a londoni kékek legjobb játékosai között. Cole együtt játszott a belga válogatott játékossal a Lille csapatában a 2011/2012-es szezonban. Ez volt Hazard eddigi utolsó éve a francia bajnokságban, ugyanis év végén a Chelsea leigazolta a már akkor is nagy tehetségnek kikiáltott játékost.

Az angol labdarúgó szerint Hazard a későbbiekben a Chelsea valaha volt legjobb játékosának címét is elnyerheti, ha így folytatja.

„Ő minden bizonnyal a legtehetségesebb, legsokoldalúbb játékos, akit valaha láttam. Ő már most egy hős a szurkolók szemében. Remélem, a pályafutása végéig a Chelsea játékosa marad. Amikor a Lille játékosa voltam, az akkori edző, Rudi García mondta nekem, hogy van egy nagyon jó játékosuk, aki nem más volt, mint Hazard. Azt mondta az edző, hogy játsszak vele. 20 perc alatt 2 olyan szép gólt lőtt, hogy nem tudtam vagyok-e elég jó játékos ahhoz, hogy vele játszhassak.” – nyilatkozta Cole.

A Chelsea jelenleg vezeti az angol bajnokságot. Joe Cole úgy gondolja a Tottenham a legnagyobb riválisa a kékeknek.

„A csapatnak újra van személyisége. Nem tudok mást gondolni, csak azt, hogy ez a csapat már most bajnoknak mondhatja magát. Egyedül attól félek, hogy Costa hosszú távon kiesik sérülés miatt. Ami még rossz hír, hogy jelenleg a Tottenham nagyon jó formában van. Kane és Alli a világ bármely csapatába beférne, de a Chelsea-nél sokkal több húzóember van.”

Attachment

×