Carroll: „Nem akartam elhagyni a Newcastle-t”

A Liverpool korábbi támadója Andy Carroll beismerte, hogy nehezen hagyta el a Newcastle csapatát a Liverpoolért, és a Google segítségét vette igénybe, hogy megismerje leendő csapattársait a vörösöknél.
Végül 2011 januárjában 35 millió font ellenében váltott csapatot.

A Liverpoolnál nem igazán jöttek össze neki a dolgok, ugyanis 58 mérkőzésen csupán 11 gólt szerzett. Ezután a West Ham játékosa lett kölcsönben, majd 2013-ban végleg a kalapácsosokhoz csatlakozott.

„Amikor elhagytam a Newcastle-t és helikopterrel tartottam új csapatomhoz, elővettem a telefonomat, és a Google-ben megnéztem a Liverpool játékosait, hogy tudjam, kikkel játszok majd együtt. Aláírtam a szerződést, de fogalmam sem volt kik lesznek a csapattársaim. Természetesen Gerrardot ismertem és még pár embert, de nem mindenkit. Imádtam a Newcastle együttesét, és nem akartam elhagyni. Sokkolt az átigazolásom. Sajnos a Liverpoolnál nem tudtam megragadni. Amikor a West Hamhez érkeztem, minden rendben volt. Bementem, és otthon éreztem magam. Jó érzés volt. A szurkolók rajongtak értem. Ugyanazt éreztem, mint a Newcastle-nél.” – mondta Carroll egy interjúban.

Attachment

×