Beckham: „A tudtom nélkül akartak eladni a Barcelonának”

Az egykori Manchester United kedvenc elárulta, mielőtt a Real Madridhoz szerződött, angol csapata már megállapodott a Barcelonával. David Beckham 6 angol bajnoki címet és egy BL-győzelem után igazolt a spanyol fővárosba, hogy egyike legyen a galaktikusoknak hívott játékosoknak. Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya most elmondta a BBC Radio 4-nek, hogy egykori csapata már mindenben megállapodott a Real Madrid riválisával, anélkül, hogy őt értesítették volna.

Amikor megtudta, hajthatatlan volt, és kijelentette mindenképp a Real Madrid játékosa akar lenni.

„A családommal nem tartózkodtunk otthon, de amikor megtudtam a hírt egyből hazarepültem. Beszéltem a menedzseremmel, aki elmondta igaz a hír és már megállapodtak a Barcelonával. Erre csak annyit mondtam, hogy ha eligazolok, akkor csak a Real Madrid lehet a következő állomásom. Egy nap múlva már beszéltem is a madridiak elnökével, és megbeszéltük, hogy a következő szezontól ott fogok játszani.”

Akkori manchesteri edzője, Sir Alex Ferguson és Beckham között már régóta forrt a levegő. Az angol játékos állítása szerint ott akarta befejezni karrierjét és nem akarta elhagyni a vörösöket, de nem volt más választása.

Beckham később megfordult még a Los Angeles Galaxy, Milan és PSG csapatában is.

Attachment

×