Bale és Griezmann Manchesterben?

A Vörös Ördögök egykori védője, Rio Ferdinand úgy véli, a két madridi sztárcsapat, az Atlético és a Real támadóit kellene leigazolni korábbi csapatának. A már visszavonult játékos szerint a pénz már megvan arra, hogy leigazolják Bale-t és Griezmannt is.

Az angol csapatnak tényleg nem lehet panasza az anyagi forrásra, hiszen az elmúlt nyáron rekord összegért igazolták le Pogbát az olasz Juventustól, emellett Eric Bailly sem kevés pénzért tette át székhelyét Angliába.

Ferdinand Squawka-nak nyilatkozott:

„A Manchester Unitednek van pénze. Le kellene igazolni mindkettejüket. Ők nagyon különböznek, de mindketten világsztárok, és nagyon jó játékosok. Gareth akárhol tud focizni a támadóvonal mögött. Mindenhol hatékonyan játszik. Jelenleg Ő a harmadik legjobb játékos a világon. Griezmann nyilván a 9-es számú mezben játszana, de ez a szám Zlatant illeti meg jelenleg.”

A hírek szerint Mourinho inkább védekező mentalitású játékost vásárolna, mint támadót, de ez nyárig még változhat, hiszen Martial nem nyújt mindig magabiztos formát, ahogyan Rooney sem, Zlatan Ibrahimovic pedig már 35 éves.

Attachment

×