Wilshere: „A Chelsea nyeri a bajnoki címet”

Az Arsenaltól nyáron kölcsönadott, jelenleg a Bournemouth színeiben játszó Jack Wilshere nem tett jót magának legutóbbi nyilatkozatával, miszerint az Antonio Conte által irányított londoni kékeket tartja a bajnokság legfőbb esélyesének, miközben anyaegyesülete az Arsenal is harcban áll a bajnoki címért. Igaz, az Arsenal jelenleg a 4. helye áll 9 ponttal lemaradva az éllovas Chelsea-től.

„Úgy néz ki Ők lesznek a bajnokok. Szerintem jelenleg a Chelsea a legjobb csapat a bajnokságban.” – nyilatkozta Wilshere, aki részese volt a Chelsea ellen 3-0-ra elveszített bajnoki mérkőzésnek december 26-án a Stamford Bridge-en.

„Természetesen messze van még a szezon vége, hosszú út áll még előttük és a végén már nem biztos, hogy ennyire nagy lesz a különbség a Chelsea és más csapatok között, de amikor ellenük játszottunk, én úgy éreztem, hogy ők a legerősebbek. Voltam már párszor a Stamford Bridge-en az Arsenal színeiben, de nyerni még csak egyszer sikerült. A Chelsea játékosai mindig tudják mi a feladatuk. Hétről-hétre változtatnak a játékukon attól függően, ki az ellenfél. Azt hiszem ez is jellemez egy top kategóriás csapatot.”

Attachment

×