Ügynöke szerint Martial hamarosan eligazol Manchesterből

Philippe Lamboley állítása szerint a 21 éves francia támadó hajlandó megfontolni a Spanyolországba való átigazolást, mivel a jelenleg futó szezonban kevés lehetőséget kap a Manchester United színeiben. A játékos ügynöke megnevezte azt a csapatot is, amelyik a legközelebb áll ahhoz, hogy leigazolja Martialt. Ez a csapat az Európa-liga címvédő Sevilla. Lamboley elárulta, hogy ügyfele szeretné más csapatban visszanyerni jó formáját, ezért hajlandó lenne országot is váltani.

„Nagyon elgondolkozunk ügyfelemmel a Sevilla ajánlatán. A Sevilla egy nagyon jó csapat. Jó helyen állnak a bajnokságban, még ott vannak a BL-ben, és nagyszerű edzője van a csapatnak. Ez minden, amit elmondhatok.” – mondta Lamboley az ABCdeSevilla-nak.

Azonban angol média jelentések szerint Martial mindenképp maradni akar jelenlegi csapatánál és harcolni fog helyéért a csapatban. Martial elismerte, hogy nehéz megszokni, ha az ember keveset léphet pályára, és ígéretet tett, hogy ennél is többet fog dolgozni, hogy kiérdemelje a játéklehetőséget.

„Nehéz dolog ez nekem, mert minden játékosnak az a fontos, hogy a pályán segíthesse csapatát, de a padról ezt nem tudom megtenni.”

Attachment

×