Ügynöke szerint James nem hagyja el januárban a Real Madridot

A spekulációkkal ellentétben ügynöke, Jorge Mendes szerint a kolumbiai válogatott játékos nem hagyja el jelenlegi csapatát a téli átigazolási szezonban. Már hetek óta kész tényként van közölve, hogy a 25 éves játékos elhagyja a Real Madridot, miután kevesebb szerepet kapott a csapatban az elmúlt mérkőzéseken. Klubok egész serege csatlakozott be a James megszerzéséért folyó versenybe, köztük a Chelsea és a Juventus is. Azonban a játékos ügynöke cáfolta nyilatkozatában a januári klubváltást.

„Nem tudom biztosítani a madridi publikumot a maradásomról. 7 nap áll a rendelkezésemre, hogy döntsek a jövőmről.” – nyilatkozta nem rég a játékos.

„Boldog vagyok Madridban, de van bennem némi keserűség is, mert szerettem volna játszani a klub vb döntőjében. Ennek ellenére örülök a sikernek. Ez a 15. megnyert trófeám karrierem során.”

James 2014-ben 6 évre írt alá a spanyol csapathoz, bár ha a csapat felállása nem változik a jövőben, akkor meglepetés lenne, ha a játékos maradna.

Mivel a Real Madrid átigazolásoktól való eltiltásának idejét csökkentették, így a szezon végén, ha a játékos távozna, a pótlása is megoldható lenne.

Attachment

×