Ryan Giggs lehet a befutó a Swansea kispadján

Az egykori Manchester United játékos, Ryan Giggs lehet a befutó a Swansea menedzseri pozíciójáért futó ”harcban”, miután az angol bajnokság 19. helyén álló csapat eddigi edzőjét, Bob Bradley-t menesztette a gárda. Bradley alig 2 hónapja volt a Swansea edzője, miután októberben az olasz Francesco Guidolint váltotta az gárda kispadján. Karácsony másnapján azonban hazai pályán 4-1-es vereséget szenvedett el csapatával a West Ham ellenében, ami az állásába került.

A fogadóirodák Giggs érkezésére adják a legkisebb odds-ot.

„Sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan gondoltuk, ezért volt szükség erre a lépésre, így a hátralévő fél szezonunkból még kihozhatjuk a legjobbat. A csapattal együtt megpróbáljuk megkeresni az eddigi hibáink okait és változtatni akarunk rajta. Ez nehéz időszak lesz a klub számára.” – nyilatkozta a csapat elnöke Huw Jenkins.

A fogadóirodák 4/6-os odds-al Ryan Giggs érkezésére számítanak, ezzel megelőzve Gary Rowett-et, Chris Coleman-t és Alan Pardew-t.

A walesi szélső már kipróbálhatta magát pár meccsen edzői szerepkörben, de eddig teljes értékű munkákat még nem kapott menedzserként.

Attachment

×