Mourinho: „Hülyeség, hogy boldogtalan lennék”

José Mourinho elismerte, hogy hiányzik neki Londonban élő családja, de hozzátette, elégedett az életével Manchesterben és továbbra is a maximumot fogja nyújtani csapatánál. 

A portugál tréner állítja nem boldogtalan jelenlegi állomáshelyén, ahol nyáron váltotta a holland Louis van Gaal-t. Mourinho jelenleg távol él a családjától, amit nehezen él meg, de hozzátette jelenleg is boldog és a bonyolult családi helyzete része a munkájának.

„A családom jelenleg Londonban él, mert a lányom ott tanul az egyetemen, a fiam pedig a Fulham játékosa. Nem követelhetem tőlük, hogy kövessenek engem mindenhová, mert ez az ő életük.”

„Hetente egyszer meglátogatom őket és együtt vacsorázunk.”

„Az emberek azt hiszik, boldogtalan vagyok, de ez nem igaz. Nem azért élek ebben a városban, hogy élvezzem, hanem azért, hogy dolgozzak. Ha élvezni szeretném az életet a lakhelyemen, akkor olyan helyre költöztem volna, mint Los Angeles, és egész nap a strandon lennék.”

„Azért vagyok itt, hogy reggel 8-kor elkezdjem a munkát, amit este 6-kor hagyok abba. Mindent megadok amit csak tudok, az időmet, a vágyaimat és az ambíciómat.”

Attachment

×